The Trubadurs

The Trubadurs består i en musikalisk smältdegel av Daniel Blohm och Kristoffer Olsson och Erik Everbring

Sång och gitarr är ett genomgående koncept där det dock även händer att slagverkare, bassister och pianister har kompletterat uppsättningen vid behov och/eller önskemål. Vi har på senare tid allt oftare plockat med underbara Erik Everbring att vifta med chopstick-pinnar, samt naturligtvis kör vi även fullt coverbandband-ös, när tillfälle dykt upp. Vi löser vill vi lova ALLA typer av tillställningar.
Förutom coverband, trubadur trio, trubadur duo så kör även Daniel trubadur solo för dom som önskar det.

Daniel  jobbar som musiklärare, och gänget har spelat i banduppsättningar inom genrerna rock, hårdrock, blues, pop, reggae och inte minst dansband! Coverbandet/Trubadurduon/Trubadursolist The Trubadurs utgår från Blekinge, med Sölvesborg, Karlshamn, Ronneby, Karlskrona, Bromölla, Kristianstad, Åhus och Hässleholm som mest frekventa spelorter, men vi uppträder givetvis på andra geografiska spelmål över hela Blekinge och Skåne. Vi har spelat från Halmstad i väster till Kalmar i öster. Från Örebro till Södra Skåne och allt däremellan.

The Trubadurs är seriösa, ödmjuka och om vi får säga det själva, väldigt trevliga! Och JA! vi spelar ”Cottonfields” på begäran.

Vi är egentligen inte mycket för att skryta om oss själva, men kan inte låta bli att dela med en tydligen återkommande kommentar: ”-Ni är ju duktiga på riktigt!?”